3 Tips om de lockdown door te komen

Staar jij ook al sinds begin maart naar je smartphone in ongeloof wat er gaande is? High-five, wij ook! Maar dat helpt ons niet bepaald met een gelukkiger persoon worden…

We hebben drie tips in petto hoe je door deze lockdown heen komt. Maak jezelf nuttig, vermaak jezelf met positieve zaken en denk vooruit!

Maak jezelf nuttig

Je kan natuurlijk de hele dag bezig blijven met Netflix, videogames, pizza’s eten en dutjes doen, maar je merkt ongetwijfeld ook wel dat je daar niet gelukkiger, fitter of beter van wordt. Waar je dat wel van wordt is persoonlijke ontwikkeling. Dit vakgebied is als een soort studie naar een betere zelf. Een betere versie van jezelf, dat klinkt best goed toch?

Mocht je dit onderwerp interessant vinden en zou je er mee aan de slag willen, kijk dan vooral even op Mannelijk Magazine. Hier tref je een archief van artikelen over persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, mindset, workouts, voeding en filosofie. Je zult gauw merken dat na een aantal items je geïnspireerd en gemotiveerd raakt om méér te doen!

Vermaak jezelf met positieve zaken

Het leven is goed, zoals je ongetwijfeld wel weet, maar het zou goed kunnen dat je door de corona-waanzin dat even helemaal vergeten bent. Het is dan ook bizar wat er allemaal gebeurt is, maar de godganse dag met je hoofd in het nieuws is ook geen leefwijze. Al dat negatieve nieuws is om gek van te worden.

Het is juist aanbevolen om de hoeveelheid media die je consumeert af te willen met ook positieve zaken. De redactie van DailyBase.nl heeft als hoofdmissie om zijn bezoekers te informeren en te vermaken met vooral juist positieve artikelen en video’s. Hun motto en slogan is The Good Life en dat zie je goed terug in hun dagelijks items!

Japan

Denk vooruit!

Alle reizen zijn voorlopig gestaakt, maar het komt spoedig weer op gang. We gissen zelf dat we dit najaar weer op een droomlocatie vertoeven. Er mag dus weer gedroomd worden. Welk land zou jij willen bezoeken? Welk eten zou jij graag willen proeven? Welke mensen zou jij graag op de foto willen zetten?

Vooruit denken, fantaseren en dromen is een goed iets. En een mooie reis op de horizon is erg verstandig voor je gemoedsrust. Laat je inspireren op Free Birds Magazine en voordat je het weet heb jij je volgende droombestemming in het vooruitzicht. Wellicht ga je wel naar een magisch land als IJsland. Of wellicht Japan of zelfs naar Tahiti!

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen

Advertisment

Laatste artikelen

De do’s en don’ts van mannenmode

Als het gaat om mannenmode, zit de duivel in de details. Van het kiezen van het juiste shirt voor een casual dagje uit tot...

Maak kennis met de verschillende mousserende wijnen en hun unieke smaken!

Je verjaardag, oud en nieuw of een nieuwe baan, het leven kent genoeg momenten om te vieren. En dat doen we toch het liefste...

Welk sanitair past het beste in jouw badkamer?

In vrijwel elke standaard badkamer vind je een wastafel, vaak zonder onderkast, een douche of doucheruimte met douchegordijn, en in sommige gevallen ook een...