Home Ouders & kind Ongelooflijke amusementsparken in Amerika die geen Disneyland zijn

Ongelooflijke amusementsparken in Amerika die geen Disneyland zijn

0
270
HersheyPark

De afgelopen jaren zijn pretparken in de Verenigde Staten synoniem geworden met Disneyland. Maar iedereen die ooit in een ander pretpark in het land is geweest, zal je vertellen dat dit niet het geval is. Een leuke tijd doorbrengen met familie in een themapark is niet beperkt tot alleen deze pretparkketen. Er zijn talloze andere leuke pretparken waar je een zeer aangename tijd kan hebben. Laten we dus, zonder nog een minuut te verspillen, rechtstreeks naar de beste amusementsparken van het land gaan, waar jij en jouw hele gezin veel plezier kunnen beleven.

Worlds of Fun in Kansas City, Missouri – De ultieme familieplezierbestemming

Als er al niet genoeg redenen waren om een vlucht naar Kansas City te boeken, krijg je er nu nog een met de werkelijk opmerkelijke en opwindende Worlds of Fun. Er is zoveel te doen dat één bezoek onvoldoende lijkt. Je wordt zeker overgehaald om terug te keren. Leuke ritten, leuke shows, waterglijbanen, deze plek heeft het allemaal. Stap gewoon op een goedkope vlucht naar Kansas City en zet je schrap voor tonnen plezier.

Cedar Point – Het koninkrijk van achtbanen

Cedar Point in Ohio is er enorm trots op zichzelf de “Roller Coaster Capital of the World” te noemen en dit zou heel goed waar kunnen zijn. Het park is de thuisbasis van 18 ultramoderne achtbanen die de adrenalinewaarden door het dak halen. En dat is exclusief de andere avontuurlijke ritten waarvan je met het hele gezin kan genieten. 2018 is ook het jaar waarin Cedar Point zijn langverwachte achtbaan van Steel Vengeance lanceerde, ’s werelds eerste hyperhybride achtbaan.

Hersheypark in Hershey, Pennsylvania – Een park waar je van gaat kwijlen

Hersheypark is opgericht om momenten van plezier en ontspanning te bieden aan de werknemers van Hershey’s Chocolate Factory, maar dat veranderde snel en vandaag verwelkomt de site leuke bezoekers van heinde en verre. Terwijl de 14 achtbanen zijn ontworpen om plezier van verschillende niveaus te bieden, houden de concerten die hier tijdens de zomermaanden worden georganiseerd je op de been. Dus, ben je klaar voor wat zoete herinneringen? Vergeet niet om de parkdatums te controleren voordat je jouw tickets boekt.

Universal Studios Hollywood in Universal City, Californië

Universal Studios Hollywood in Universal City, Californië is ongetwijfeld een kaskraker van een bestemming. Niemand kan ontkennen dat Universal Studios Hollywood een van de grootste redenen is voor mensen om vluchten naar Los Angeles te boeken. Dat is zijn charme. Terwijl je hier bent, kun je genieten van talloze ritten met als thema de grootste Hollywood-films, zoals de Flight of the Hippogriff, Transformers: The Ride-3D, Revenge of the Mummy – The Ride en nog veel meer. En als je een echt onovertroffen ervaring wilt en de geluidsfasen wilt bezoeken waar televisieshows en films worden opgenomen, boek dan een VIP-ticket.

Busch Gardens Williamsburg in Virginia – Een idyllische zomervlucht

Aangeprezen als het mooiste themapark ter wereld, is Busch Gardens Williamsburg niet alleen een plek om een balletje te slaan met jouw dierbaren, maar ook een lust voor het oog. Dit park met Europees thema geeft een kijkje in het Duitse Oktoberfest, de esthetische dorpen van Europa, de straten van Parijs en de Schotse gehuchten. Het zit boordevol ongelooflijke ervaringen die je blijven vragen om meer!

Wil je een van deze leuke pretparken bezoeken? Boek dan zeker een goedkoop vliegticket!